You are currently viewing Tabăra de intervenţii în caz de dezastre   a Crucii Roşii Dâmboviţa , la Peştera


În perioada  5 august – 9 august 2019,Crucea Roşie Dâmboviţa organizează o tabără de corturi pentru voluntarii filialei cu tematica Intervenţia la dezastre şi acordarea primului ajutor în Munţii Bucegi.

Participă   32 de  voluntari ai Crucii Roşii Dâmboviţa  şi o delegaţie a  Crucii Roşii Ucraina .Pe parcursul celor şase zile voluntarii au  parcurs un program de perfecţionare în tehnica acordării primului ajutor şi intervenţia la dezastre. Scopul acestei tabere este ca voluntarii Crucii Roşii să fie mereu pregătiţi să intervină în caz de dezastru şi să fie bine informaţi pentru a putea ajuta în oricare din cazurile cerute.

Tabăra se adresează voluntarilor mai vechi, care au experienţă în acordarea primului ajutor sau voluntarilor care au fost activi la acţiunile filialei. Pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor voluntarilor, atelierele din tabară sunt pline de informaţii utile şi esenţiale pentru a ştii cum să reacţioneze în diferitele situaţii.

Desigur, ca în orice tabără, nu lipseşte niciodată distracţia, oamenii minunaţi, voluntari care ne rămân prieteni pe viaţă, experienţele de neuitat şi… clasicul foc de tabară. Sunt  prezenţi la tabără şi directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu  şi fostul director Gheorghe Popescu

Distribuie: