You are currently viewing Delegația  Crucii  Roșii din Ucraina, însoţită de directorul  Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu,  a mers  în vizită la CJ Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte


 Pe parcursul zilei de  vineri, 9 august 2019, directorul Filialei de Cruce Roșie Dâmboviţa, Raul Pavelescu a mers   cu Delegația  Crucii  Roșii din Ucraina, condusă de președintele Crucii Roşii Kiev, Tatiana Goienko, în vizită  la Consiliu  Judeţean Dâmboviţa  şi la Primăria  Municipiului Târgovişte. Cu acest prilej, preşedintele  CJ, Alexandru Oprea le-a făcut oaspeților o scurtă prezentare a județului Dâmbovița, în ceea ce privește potențialul economic și turistic al acestuia și le-a mulțumit pentru prezență și colaborare.

Președintele Crucii Roşii Kiev, Tatiana Goienko, a mulțumit  pentru primire și pentru schimbul de experiență extrem de util la care a participat. ”Ne-a impresionat județul dumneavostră, atât prin oamenii pe care i-am întâlnit, dar și prin natura impresionantă, pe care am văzut-o în zona montană. Noi avem o colaborare foarte bună cu Crucea Roșie Dâmbovița, activități asemănătoare și obiective comune. Suntem plăcut impresionați de implicarea autorităților județene în activitățile Crucii Roșii, întrucât împreună este mult mai ușor ca oamenii să facă lucruri frumoase și utile celorlalți, iar la întoarcerea în țară ne vom adresa și noi autorităților, încercând să vă urmăm modelul.”

În cadrul întâlnirilor avute, s-a discutat și despre posibilitatea ca județul Dâmbovița să trimită un transport de ajutoare, constând în alimente de bază, către zonele afectate de conflictele din Ucraina.

Delegația  Crucii  Roșii din Ucraina, condusă de președintele Crucii Roşii Kiev, Tatiana Goienko, a vizitat  Curtea Domnească şi Palatul Potlogi

Distribuie: