You are currently viewing Voluntari ai Crucii Roşii Dâmboviţa, au participat   la Tabăra Internațională de Pregătire pentru Dezastre   ce a avut loc  în Valea Ierii din județul Cluj


În perioada 18 – 24 august 2019, a avut loc Tabăra Internațională de Pregătire pentru Dezastre, organizată de Crucea Roșie Română la Valea Ierii din județul Cluj.


Evenimentul a reunit 80 de voluntari din 30 de filiale ale Crucii Roșii Române din întreaga țară, precum și voluntari invitați de la Societățile Naționale de Cruce Roșie din Bulgaria, Germania și Italia.  Şi Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa  a fost reprezentată  la   Tabăra Internațională de Pregătire pentru Dezastre.


Pe parcursul celor șapte zile de tabără, voluntarii au participat la ateliere de prim ajutor, căutare și salvare, refacerea legăturilor de familie, comunicare în timp de dezastre, prim ajutor psihosocial, logistică, dar și telecomunicații.


19 traineri cu experiență în activitatea de Cruce Roșie au fost cei care i-au îndrumat pe voluntari în cadrul activităților desfășurate.
Au fost organizate exerciții de intervenție pe timp de noapte, dar și pe timp de zi, simulări cu victime multiple, dar totodată a fost organizată și o tabără de sinistrați.

Distribuie: