You are currently viewing Crucea Roşie Dâmboviţa: “Bucuria Darului” în sânul  unei familii nevoiaşe din satul Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești


În pragul sărbătorilor de iarnă,  Crucea Roşie Dâmboviţa încearcă să lumineze sufletele celor nevoiași prin “Bucuria Darului”. Împreună cu alţi oameni cu suflet mare şi Primăria Măneşti, Crucea Roşie  Dâmboviţa a identificat un nou caz cu probleme de natură socială. Este vorba despre o familie, mamă şi cinci copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12  ani, din satul Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești.  Această  familie locuia într-o singură cameră. Oameni cu sufelet mare  le-au construit într-un timp foarte scurt o nouă cameră şi o bucătărie.

Crucea Roşie Dâmboviţa  a răspus  imediat apelului  de a sprijini  această familie. Luni, 9.12.2019, directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, Raul Pavelescu alături de alţi doi voluntari, a mers cu daruri la familia din Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești.

Concret, Crucea Roşie Dâmboviţa a dus un aragaz, un frigider, o maşină de spălat, un televizor, îmbrăcăminte, alimente, dulciuri şi un ajutor financiar în valoare de 1000 de lei. Cu electrocasnicele donate de Crucea Roşie Dâmboviţa, a fost utilată bucătăria.

Prin acestă  acţiune,  Crucea Roşii Dâmboviţa a încercat să aducă un freamăt de speranță și de încredere pe chipurile celor  şase  suflete necăjite și împovărate de mulțimea problemelor cotidiene.  Crucea Roşie Dâmboviţa va continua astfel de proiecte, înmulțind numărul acelora care se bucură de ajutorul  Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, filiala Dâmboviţa .


Distribuie: