You are currently viewing Crucea Roşie Dâmboviţa: Gânduri alese şi mulţumiri  tuturor colaboratorilor şi primirea colindătorilor


“Povestea de Crăciun” s-a transformat într-o adevarată tradiție care an de an adună laolaltă conducerea Crucii Roşii Dâmboviţa,voluntarii şi  colaboratorii și trăiesc  împreună spiritul Crăciunului. Și parcă în fiecare an este tot mai frumos și mai intens acest moment de bucurie.  

Acest lucru s-a întâmplat şi luni, 16 decembrie 2019, la sediul  Filialei  de Cruce Roşie Dâmboviţa  unde  directorul  Raul Pavelescu, pr. Ionuţ  Ghibanu –preşedintele filialei,fostul director Gheoghe Popescu şi voluntarii  au  primit  colindătorii.  

A fost un bun prilej de bilanț,  s-a amintit cu plăcere că din totdeauna voluntarii contribuie în cea mai mare parte la îndeplinirea misiunii Crucii Roşii Dâmboviţa, de alinare a suferinței umane.

Anul acesta, în perioada magică a Sărbătorilor, voluntarii Crucii Roșii Dâmboviţa   au devenit tot mai motivați și mai entuziaști în vederea implicării în societate  întrucât în pofida eforturilor muncii lor depuse de până acum, aceștia își vor continua munca în folosul comunității, pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să împartă cadouri  familiilor nevoiaşe  din întreg judeţul.

Conducerea Crucii Roşii Dâmboviţa a transmis gânduri alese şi mulţumiri  tuturor celor care le-au fost alături și în acest an, deciși , să ducă fericirea și acolo unde, poate, ajunge mai greu.

Distribuie: