You are currently viewing Crucea Roşie Dâmboviţa cu sprijinul  IRCAT-CO, a donat  un monitor funcţii vitale  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi măști mai multor instituții publice dâmboviţene

Dincolo de eforturile medicilor în lupta cu COVID-19, sprijinul fiecăruia dintre noi este vital. Oameni simpli, asociaţii dar şi mari companii, susţin prin donaţii sistemul sanitar care, altfel, riscă să fie depăşit dacă lucrurile evoluează ca în Italia. Şi la nivelul judeţului Dâmboviţa, criza coronavirusului oferă și povești pozitive.

Crucea Roșie Dâmboviţa a beneficiat în ultimele zile de o donație  importantă din  partea companiei IRCAT-CO, în valoare de 30.000 lei. Crucea Roșie Dâmbovița susține medicii din linia întâi în lupta cu COVID 19.Astfel, Compania IRCAT-CO se implică în lupta cu COVID 19 și prin intermediul Crucii Roșii Dâmbovița a  donat Spitalului Județean Dâmbovița un monitor funcții vitale, cu o valoare de 21.000 de lei, aparat necesar Secției de Boli Infecțioase Târgovişte .

Întreg sprijinul pe care compania IRCAT-CO l-a acordat are o valoare de 30.000, diferența fiind utilizată pentru achiziția de măști care au fost donate mai multor instituții publice din județul nostru precum: IPJ Dâmboviţa,  IJJ  Dâmboviţa, CJ Dâmboviţa, Politia Locală Târgoviște, SRPCIV Dâmboviţa, Ambulanţa Dâmboviţa Caminul  de bătrâni Niculeşti și Căminul de bătrâni Bucșani.“În perioade dificile, cum este cea prin care trecem acum, solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale. “Donatia IRCAT-CO reprezintă o contributie  importantă şi vitală pentru sistemul dâmboviţean de   sănătate. Multumim conducerii IRCAT-CO pentru implicare şi pentru dovada de responsabilitate socială în aceste vremuri dificile pentru judeţul nostru dar şi pentru tara noastră”, a declarat jr. Raul Pavelescu,directorul Crucii Roşii Dâmboviţa.Mandatul Crucii Roşii Romane, în pandemia CODIV19, este de a asista persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază şi pachete igienice, conform normelor şi standardelor organizaţiei în situaţii de urgenţă.

Aşteptăm alături de noi şi alţi sponsori  care vor  să se implice în lupta cu COVID 19.Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizația umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor și intervenția în situație de dezastre, este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Distribuie: