You are currently viewing Voluntarii Crucii Roșii Dâmbovița au montat în fața Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Târgoviște două corturi destinate pacienților ce așteaptă la consultații


 Crucea Roșie Dâmbovița  a marcat Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii prin muncă. Voluntarii Crucii Roșii Dâmbovița au montat în fața Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Târgoviște două corturi de Cruce Roșie destinate pacienților ce așteaptă la consultații.

Zilnic la cabinetele Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Târgoviște se prezintă zeci de pacienți pentru diferite probleme medicale care nu pot fi amânate însă sunt respectate reguli stricte de triaj  pentru prevenirea răspândirii  COVID-19.

Pacienții trebuie să completeze o declarație pe propria răspundere că nu a intrat în contact cu pacienți sau suspecți COVID-19, li se ia temperatura, li se face dezinfecția, ba mai mult, accesul se face pe rând, asistentul vine și preia câte un pacient. Astfel, în corturile montate de Crucea Roșie Dâmbovița, pacienții  pot să stea  până când le vine rândul dar păstrând distanțarea socială.

Distribuie: