You are currently viewing Crucea Roșie Dâmbovița susține comunitățile dâmbovițene în lupta cu COVID-19

Este un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19. Suntem încrezatori că împreună vom traversa această perioadă, mai puternici și mai uniți.

În aceste momente dificile pentru sistemul medical, pentru fiecare dintre cetățeni, Crucea Roșie Dâmbovița a fost și este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul județului Dâmbovița la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Zi de zi,  Crucea Roșie Dâmbovița își continuă misiunea umanitară.

Directorul Crucii Roșii Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu a mers în satul Dobra  care este carantinat, și  a dus  pentru 36 de familii  nevoiașe, alimente, bunuri de igienă personală, sucuri și dulciuri. Alimentele distribuite au fost colectate prin programul „Banca de Alimente”, desfășurat de Crucea Roșie în magazinul Carrefour din Dâmboviță Mall.  Pachetele cu alimente cântăresc, fiecare, câte 12 kg și conțin alimente de bază precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau pește, conserve de legume, biscuiți și alte produse alimentare.

Zilele acestea, fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea și grija pentru comunitate sunt esențiale. Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile  județului Dâmbovița în plină pandemie de COVID-19  și mulțumim tuturor persoanelor fizice care s-au solidarizat cu această cauză. Suntem onorați de încrederea pe care ne-au arătat-o și îi asigurăm de întregul nostru angajament în luptă împotriva noului Coronavirus. Niciunul dintre noi nu este în siguranță până când toți nu sunt în siguranță.

Distribuie: