You are currently viewing Crucea Roșie Dâmbovița cu sprijinul Kruk România și IRCAT, a donat Spitalului Județean Târgoviște, 200 de teste PCR, 150 de vârfuri de pipetă 20 µl și 2.200 de tampoane de recoltare

Crucea Roșie Dâmbovița, organizație umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor și intervenția în situație de dezastre, este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul  județului Dâmbovița la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).
Crucea Roșie Dâmbovița cu sprijinul financiar al Kruk România  și al companiei  IRCAT a achiziționat un număr de 200 de teste PCR pentru analizorul GeneSystem, 150 de vârfuri de pipetă 20 µl și 2.200 de tampoane de recoltare.  Acestea au fost distribuite către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Valoarea totală a achiziției a fost de 75.000 de lei, cea mai mare parte a sumei, 60.000 de lei provenind ca sponsorizare din partea companiei  Kruk Romania și 15.000 de lei din partea companiei IRCAT.Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, prin vocea managerului dr. Claudiu Dumitrescu  a transmis mulțumiri celor implicați în această acțiune.

Directorul Crucii Roșii Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu Dâmbovița le mulțumește tuturor donatorilor și sponsorilor și speră că va putea să vina și de acum înainte în sprijinul  unităților spitalicești și al comunității dâmbovițene: “ Crucea Roșie  Dâmbovița mulțumește celor doi sponsori, Kruk Romania și IRCAT dar și tuturor celor care ne ajută să scriem în prezent istoria organizației. Fără susținerea voluntarilor, donatorilor, partenerilor și prietenilor Crucii Roșii, programele noastre de ajutorare nu ar fi fost posibile.Vă invităm să ne rămâneți alături, pentru că doar uniți putem duce mai departe misiunea pentru umanitate”, a declarat directorul Crucea Roșie  Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu.

Crucea Roșie Dâmbovița vă așteptă în continuare alături de ea.

Distribuie: