You are currently viewing Crucea Roșie Dâmbovița, cu sprijinul Ariston Thermo România, a dotat Școala Gimnazială nr. 1 Moreni, cu 7 boilere pentru apă caldă

Parteneriatul pe termen lung încheiat în 2018 între Ariston Thermo și Crucea Roșie Română cu ajutorul căreia boilere electrice de ultimă generație au fost donate persoanelor din zonele retrase ale țării sau din medii defavorizate, în special școlilor şi centrelor de bătrâni, continuă și în anul 2021. O primă etapă a acțiunilor din acest an s-a derulat în data de 18.02.2021, în Municipiul Moreni, unde Crucea Roșie Dâmbovița, cu sprijinul Ariston Thermo România, a dotat Școala Gimnazială nr. 1 cu 7 boilere pentru apă caldă.

De această sponsorizare vor beneficia aproximativ 400 de elevi și 46 de cadre didactice ce își desfășoară activitatea în această școală.În această perioadă dificilă, când igiena mâinilor este o măsură esențială în lupta împotriva pandemiei, am reușit să continuăm dotare cu boilere electrice a școlilor dâmbovițene, centre medicale și case de bătrâni din mai multe județe ale țării. Conducerea Crucii Roșii Dâmbovița mulțumește Ariston Thermo Romania pentru susținerea școlilor dâmbovițene cu echipamente performante de încălzire a apei”, a declarat directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Raul Pavelescu.

Distribuie: