You are currently viewing COMUNICAT PRIVIND PROGRAMUL DE ACTIVITĂȚI AL FILIALEI DE CRUCE ROȘIE DÂMBOVIȚA

Activități Ziua Copilului- 2021

În parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Târgoviște- Centrul de zi pentru copii cu dizabilități în data de 28.05.2021 voluntarii Crucii Roșii au participat la organizarea turneului de minifotbal Cupa Prieteniei ediția a VI-a.

Evenimentul a fost organizat în sala de sport a Școlii Paul Bănică Târgoviște cu echipe din partea Centrului de zi pentru copii cu dizabilități Târgoviște, Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Școala Gimnazială Matei Basarab Târgoviște, Școala prof. Paul Bănică Târgoviște. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a asigurat prin intermediul voluntarilor asistență de prim ajutor și distribuție suc Timbark.

În data de 31.05.2021 voluntarii Crucii Roșii au participat cu asistență de prim ajutor pe raza UAT Petrești, la un eveniment dedicat copiilor cu numele – Sărbătorim ziua copilului în caiace. Activitățile au avut loc în cursul zilei la nivelul sălii de sport din localitate și lac zona Ionești – 5 voluntari prezenți.

Tot în această zi s-au distribuit pentru persoane defavorizate din județul Dâmbovița un număr de 10 pachete alimente neperisabile și cafea Nova Brasilia prin programul Banca de Alimente al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița

De asemenea echipa de salvare a Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița a asigurat asistență de prim ajutor în datele de 30.05 și 1.06.2021 la nivelul Parcului Chindia Târgoviște pentru persoanele prezente.

Distribuie: