De la începutul campaniei „Umanitatea nu are granițe” și până în prezent, Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a colectat de la donatori, persoane fizice și juridice, o cantitate impresionantă de alimente, produse de igienă, dulciuri și bani, după cum urmează:
–          dulciuri – 25.784 buc.;
–          conserve – 20.406 buc.;
–          produse igienă – 21.082 buc.;
–          produse igienă copii – 22.222buc.;
–          alimente de bază – 4.393 buc.;
–          cazarmament – 919 buc.;
–          apă diversă – 5.599 buc.;
–          materiale sanitare -11.319 buc.;
–          bani – 138.000 lei.
 
În perioada următoare, prin grija Sediului Central aceste donații vor ajunge la populația civilă care ajunge pe teritoriul României, dar și pentru ajutorarea civililor aflați în nevoie în Ucraina.
Campania „Umanitatea nu are granițe” rămâne deschisă, persoanele care doresc să doneze în continuare, putând să o facă la sediul filialei de luni până vineri în intervalul orar 800-1600.
Conducerea Crucii Roșii Dâmbovița mulțumește tuturor donatorilor, persoane fizice, școli și licee, autorități locale, instituții publice, companii private, asociații neguvernamentale care s-au implicat în această campanie și care sunt alături de oamenii prinși în mijlocul evenimentelor din Ucraina.
De asemenea gândurile noastre de mulțumire se îndreaptă către voluntarii care s-au mobilizat în mod exemplar și au participat la procesul de colectare, procesare și distribuire a donațiilor mai sus amintite.
Distribuie: