Crucea Roșie Dâmbovița lansează campania „Binele are un plan, începe cu un ghiozdan,” prin care facilitează accesul la un început de an școlar fără griji pentru cât mai mulți elevi din mediile defavorizate din județ. Carrefour deschide lista de donații asigurând cele mai importante produse pentru școală, ghiozdane și penare, și încurajează clienții să contribuie, de asemenea, cu rechizite.

Dreptul la educație trebuie asigurat tuturor copiilor. Astfel, susținerea educației este în mod natural una dintre direcțiile strategice ale Carrefour România, fiind fundamentală formării unor comunități puternice. Binele are un plan, începe cu un ghiozdan este un act responsabil pe care ni l-am asumat alături de Crucea Roșie, pentru a le oferi copiilor o șansă în plus, pentru ca aceștia să-și poată urma studiile și, ulterior, a se putea pregăti pentru un viitor profesional cât mai puternic,” a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Campania de donații se desfășoară în perioada 22 august – 2 octombrie, cu obiectivul de a colecta necesarul de rechizite pentru copiii din mediile defavorizate din județ. Astfel, clienții Carrefour pot dona în magazin, pentru elevii de școală primară sau gimnazială articole de uz școlar, precum: penar, stilou, creion grafit, radieră, riglă 30 cm, set geometrie, ascuțitoare, lipici, carioci, pix albastru/ verde/ roșu, caiet de matematică A4, caiet dictando A4, bloc desen, acuarele, vocabular, pic corector, pensule, plastilină.

Atât noi, cât și Carrefour România credem cu tărie că fiecare copil are dreptul la educație, iar cu sprijinul potrivit, poate accesa cu speranță multiple oportunități. Prin intermediul campaniei „Binele are un plan, începe cu un ghiozdan”, oferim instrumentele necesare – caiete, creioane, ghiozdane, dar și alte rechizite – copiilor care din diverse motive nu și le pot procura. Poate considerate banale, aceste obiecte de uz școlar sunt importante și pot contribui la succesul pe termen lung al copiilor,” a adăugat Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române.

Campania „Binele are un plan, începe cu un ghiozdan” este lansată astăzi la nivel național până pe 2 octombrie în toate hipermarketurile Carrefour; compania va dona ghiozdane și penare, invitând clienții să contribuie cu donații de produse complementare în centrele de colectare din Carrefour.

Oricine dorește să se alăture inițiativei, poate dona în magazinul Carrefour, localizat în Târgoviște, adresa: Str. Regele Ferdinand, nr.6, Dâmbovița Mall.

Distribuie: