You are currently viewing Cartaxo Magic Pucioasa s-a alăturat Crucii Roșii Dâmbovița în programul Banca de Alimente

Este un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19. Suntem încrezatori că împreună vom traversa această perioadă, mai puternici și mai uniți.

În aceste momente dificile pentru sistemul medical, pentru fiecare dintre cetățeni, Crucea Roșie Dâmbovița a fost și este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul județului Dâmbovița la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Crucea Roșie Dâmbovița este alături de populație, în prima linie a asistenței umanitare, și încercă, prin toate mijloacele, să vină în ajutorul tuturor categoriilor sociale afectate de pandemie. Crucea Roșie Dâmbovița asistă și ajută zilnic persoane fără familie și vulnerabile, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și pachete igienice, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență.

Prietenii nu se lasă la greu. Începând din luna iunie, Cartaxo Magic SRL din orașul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian, s-a alaturat fără stea pe gânduri, în susținerea  eforturile Crucii Roșii Dâmbovița de a ajuta persoanele vulnerabile, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază. Concret, Cartaxo Magic SRL din orașul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian, a donat și va dona în fiecare lună Crucii  Roșii Dâmbovița, alimente de o valoare cuprinsă între 500-1000 de lei în cadrul  programului Banca de Alimente, un program social al Crucii Roșii Române.

Din aceste alimente se pregătesc de către Crucea Roșie Dâmbovița, pachetele oferite persoanelor nevoiașe.

“ Mulţumim firmei donatoare, Cartaxo Magic SRL din orașul Pucioasa, prin implicarea directă a managerului, Tebeica Adrian. Crucea Roșie Dâmbovița mulțumește tuturor celor care ne ajută să scriem în prezent istoria organizației. Fără susținerea voluntarilor, donatorilor, partenerilor și prietenilor Crucii Roșii Dâmbovița, programele noastre de ajutorare nu ar fi fost posibile. Vă invităm să ne rămâneți alături, pentru că doar uniți putem duce mai departe misiunea pentru umanitate”, a declarat directorul Crucea Roșie  Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu.

Zilele acestea, fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea și grija pentru comunitate sunt esențiale. Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile  județului Dâmbovița în plină pandemie de COVID-19  și mulțumim tuturor persoanelor fizice care s-au solidarizat cu această cauză. Suntem onorați de încrederea pe care ne-au arătat-o și îi asigurăm de întregul nostru angajament în luptă împotriva noului Coronavirus. Niciunul dintre noi nu este în siguranță până când toți nu sunt în siguranță! 

Este un moment de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19. Suntem încrezatori că împreună vom traversa această perioadă, mai puternici și mai uniți.
Distribuie: