You are currently viewing Crucea Roșie Dâmbovița îi îndulcește pe beneficiarii DAS Târgoviște și pe bătrânii din centrele sociale  dâmbovițene

Prin grija unui sponsor generos, Best Food Production București, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o donație constând în 3680 de croissante cu ciocolată.

În cursul zilei de luni, donația a ajuns în depozitul Crucii Roșii Dâmbovița. Imediat, directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Raul Pavelescu a luat legătura cu reprezentații DAS Târgoviște și cei ai Centrelor Sociale de Bătrâni din județ pentru a veni la sediul filialei și a ridica dulciurile care vor ajunge la persoanele asistate.

Din depozitul Crucii Roșii Dâmbovița a plecat către beneficiarii DAS Târgoviște și bătrânii din centre si apă plată. Chiar dacă trăim o perioadă dificilă, iată că unele societăți comerciale nu au făcut un pas în spate și au ales sa fie ajutorul Iepurașului. Pe această cale, directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Raul Pavelescu transmite mulțumiri sponsorilor care sunt alături de Crucea Roșie în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire.

Distribuie: